Europeiska kommisionen & ungdomsstyrelsen

"Tusen sätt att göra skillnad"

Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor tar fram kunskap om unga människors levnadsförhållanden och det civila samhällets villkor. MUCF ger bidrag till föreningar, kommuner och internationella samarbeten.

Projekt
Syftet med turnéns europeiska utställning i Stockholm den 10-12 augusti 2011 var att skapa en plats för frivilligt engagemang och att skapa ett gränssnitt mot allmänheten som ännu inte är engagerad. Definitionen av ett engagemang var väldigt bred och föll inte inom ett, men flera områden. Budskapet var att hylla alla volontärer i Europa.. Utställningen ägde rum på EU-kommissionens kontor i centrala Stockholm var främst att fungera som mötesplats för engagerade volontärer och för det andra till allmänheten.

Uppdrag
Projektledning av utställningens produktion och konceptarbete, leda och vara ansvarig för arbetsgruppens möten, budget, planering och innehåll i utställningen: 1000 sätt att göra skillnad.
Programläggning för de tre dagarna, samt vara i kontakt med deltagande av individer och organisationer.
Arbetet inkluderade reklam, Metro. Subway reklamfilmer, reklam och marknadsföring i sociala medier.

Resultat
500 besökare kom till mässan med 30 utställare och ett program med paneldiskussioner, föreläsningar, workshops och musik.