Hallunda Centrum - Black friday

Hallunda Centrum
Hallunda Centrum ligger i Botkyrka kommun och har en fin historia som ett levande och viktigt centrum för befolkningen i området. Med nya ägare finns nu en fantastisk framåtanda för att skapa en trygg och kommersiellt framgångsrik miljö i samspel med handlare och invånare. Vi på Feather är superstolta över att vara en del av den resan.  

Uppdraget
På Black Friday i november öppnade H&M outlet i Hallunda Centrum. Det här var såklart en sak att fira  stort och en god möjlighet att lyfta Hallunda Centrum genom digital och upplevelsebaserad kommunikation. 

Digital kommunikationskampanj
Vi hade en modig kund som vågade vara riktad i sin marknadsföring. Med facebook-marknadsföring särskilt riktad mot arabisktalande målgrupper i området, nådde eventet tusentals personer digitalt, med en mycket liten mediabudget. Tonalitet samt innehåll anpassades till målgruppen som i stor utsträckning delade vidare i egna kanaler.

Event
Ca 10 000 kom under dagen för eventet vilket var mer än dubbelt så många som förväntat och ungefär så mycket som centrumet mäktade med. Vår målgrupp barnfamiljerna var starkt representerade och det blev en riktigt glädjefylld och trygg familjefest!

Press:


https://mitti.se/nyheter/oppnade-hallunda-centrum/?omrade=botkyrkasalem