FISH TANK

Fish Tank vässar företags och organisationers insikter om de multietniska målgrupperna i Sverige för att skapa bättre förutsättningar för kommunikationsarbete, organisationsutveckling och innovation.

Ett kompetensutvecklingspaket i flera delar som går att kombinera.

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

HÅLLBAR KOMMUNIKATION - föreläsning
Fördjupande om strategisk hållbar kommunikation för den multietniska målgruppen. Personer med utländsk bakgrund utgör cirka 25 procent av den totala befolkningen och har en köpkraft på över 300 miljarder SEK/år. Detta är en föreläsning om hur man tar fram rätt data och omvandlar den till relevanta insikter för kommunikation och innovation.

INNOVATION UR ETT MÅNGFALDSPERSPEKTIV - föreläsning
En föreläsning om hur ni mångfaldssäkrar er affärsutveckling, från idé till färdig produkt/tjänst. Denna kompetensutveckling kan ges som föreläsning eller workshop där det senare handlar om att ta fram en handlingsplan för att i skarpt läge jobba med affärs- och produktutveckling.

KOMMUNIKATIONSKAMPANJ

Workshopen är en insats i en befintlig eller planerad kampanj och är designad för kommunikations- och HR-avdelningar som vill ha hjälp när de kommunicerar med mångkulturella målgrupper. 
Vi jobbar nära gruppen med att ta fram eller utveckla 
kampanjer, samt anpassa budskap och kommunikation 
för att nå önskad målgrupp.

UTVECKLA GRUPPENS KOMPETENS I MÅNGFALDSFRÅGOR
Bygger vidare på föreläsningen Hållbar kommunikation och utvecklar gruppens kompetens inom mångfaldsfrågor och tar upp förändringsledning ur ett mångfaldsperspektiv. Denna del passar t ex utmärkt för ledningsgrupper som vill driva igenom en förändring i struktur, kultur och arbetsklimat.

 
 

Intresserad?

Maila: brandon@featheragency.com
eller ring: 073-5051822